Împreună, prin tot ceea ce facem în fiecare zi, rescriem permanent istoria companiei și a mărcii Piatră Chiș. De la un singur depozit și o mână de oameni, am dezvoltat o ECHIPĂ de peste 250 de colegi, care lucrează acum în cele peste 35 de depozite Piatră Chiș din România. De la un portofoliu inițial de circa 20 de produse, acum avem un catalog de articole funerare din granit care cuprinde o ofertă de peste 200 de poziții, pe 27 de culori. De-a lungul timpului am dezvoltat și un portofoliu variat de piatra naturală, lastre și semilastre de alte câteva sute de poziții.

Totul a plecat de la o viziune comună, o strategie bazată pe un plan de dezvoltare și investiții atent gândite. Totul continuă în spiritul valorilor pe care le împărtășim la Piatră Chiș: analiză și dezvoltare continuă, dialog real și pasiune, în calea noastă către excelență!

Reperele noastre azi? O structură complexă de vânzări la nivel NAȚIONAL, cu divizii în 4 regiuni, o rețea națională de 35 de depozite poziționate strategic, depozite coordonate de 4 Regionali Sales Manageri, care au în subordinea lor 14 Area Sales Manageri, 9 Branch Manageri și peste 80 de agenți iar împreună cu gestionarii, ajungem la aproape de 150 de oameni de vânzări. Împreună suntem o adevărată FORTA! Și asta datorită vouă!

Provocarea noastră azi? Integrarea cu succes a tuturor sistemelor de gestiune și a fluxurilor de comunicare internă printr-o noua arhitectură ERP care să funcționeze cu beneficii reale pentru întreaga echipă și pentru dezvoltarea business-ului.

Provocarea noastră de mâine? Să construim oameni puternici, să construim caractere puternice și să ne dezvoltăm împreună cu angajații și partenerii noștri.

Piatră Chiș, prima firmă din România care implementează soluția SAP Business byDesign

Spunem bun venit unui nou capitol în istoria noastră, unei noi experiențe de business pe care am ales-o având în vedere proiecția noastră asupra următoarei etape de dezvoltare Piatră Chiș. Soluția SAP Business byDesign este viabilă și fiabilă prin fundația sigură, testată și utilizată de-a lungul timpului de zeci de mii de firme la nivel MONDIAL!

În România suntem prima companie care implementează aceasta soluție! Așa cum am fost mereu, încă de atunci când am replicat viziunea noastră de la nivel local și regional la nivel național.

Alături de dezvoltarea experienței pe care o au clienții noștri, soluția SAP Business byDesign înseamnă o dezvoltare a întregii echipe, a experienței de colaborare cu partenerii noștri și a celei de cumpărare pe care au o clienții noștri cu noi.

Piatră Chiș: prezență activă la SAP Discovery Day, cel mai mare eveniment SAP România

Pe 6 octombrie, la București, a avut loc cel mai mare eveniment al SAP in România, SAP Discovery Day cu ocazia aniversării a 20 de ani de când SAP este în România și 50 de ani la nivel global. SAP este liderul pieței mondiale de soluții ERP (Enterprise Resource Planning) cu peste 100.000 de angajați prezentă în peste 120 de țări la nivel mondial. Sistemul este folosit de peste 350.000 de companii și pe el lucrează peste 12 milioane de utilizatori iar peste 80% din tranzacțiile la nivel mondial se procesează printr-un sistem SAP.

Evenimentul a avut peste 13 speakeri din întreaga lume, printre care și ambasadorul Germaniei în Romania cu care am împărtășit experiențe importante vizavi de trecut/prezent/viitor din punctul de vedere al geopoliticii actuale cât și de macroeconomia la nivel european și mondial.

Alături de Daniel Furnică, Professional Services Director, Red Point Software Solution, prin Marius Luca – Regional Sales Manager, am vorbit despre dezvoltarea Piatră Chiș și drumul nostru continuu către viitor prin soluția SAP Business byDesign. A fost o ocazie importantă de reafirmare a valorilor noastre și de reconștientizare a istoriei și viitorului pe care ni-l dorim.

Detalii despre SAP ERP Business ByDesign puteți găsi la următorul link: https://rpss.ro/sap-business-bydesign/