SAP

Partener SAP de nivel Platinum

Red Point Software Solutions este singura companie antreprenoriala 100% romaneasca, partener SAP de nivel PLATINUM. Nivelul de parteneriat Platinum inseamna o recunoastere de catre SAP a contributiei partenerului la succesul SAP in proiecte noi si o recunoastere a calificarii echipei prin investitia pe care o face in invatare continua si inovare. Suntem Value Added Resseler (VAR) pentru SAP si furnizam servicii de implementare SAP atat pentru solutiile ERP clasice cat si Cloud, dar si pentru solutiile SAP mai noi care trateaza alte linii de business precum HCM, Procurement, Analytics.

Implementare
Solutii SAP

Punand in prim-plan obiectivele clientilor nostri, utilizam cu succes metodologia SAP Activate pentru toate proiectele noastre de implementare SAP.

Licente si subscripții
SAP cloud

Partener cu focus pe solutiile SAP Public Cloud si Private, ne mandrim cu o pozitie de top printre implementatorii SAP in ceea ce priveste licentele si subscriptiil SAP.

Membru in alianta globală United VAR’s

Red Point Software Solutions este, incepand cu anul 2019, membru in asociatia SAP United VAR’s, alianta de elita a partenerilor SAP de nivel Platinum. Cate un singur partener SAP in fiecare tara, din toate continentele, reprezinta aceasta alianta, cu obiectivul de a sprijini colaborarea mebrilor in beneficiul clientilor. Deviza aliantei este “Stronger than one” si aceasta aduce unei companii antreprenoriale ca si Red Point Software Solutions, alaturi de flexibilitate, capacitatea de a lua decizii si pozitionarea clientului in prim-plan, capacitatea de a livra solutiile SAP oriunde in lume si de a implica cei mai buni experti in contextul unor proiecte deosebite, de anvergura regionala.

SAP
Roll-Out

Mari integratori SAP din EUROPA, si nu numai, apeleaza la noi pentru serviciile de Roll-Out SAP, pentru proiecte de succes in Romania.

Localizare legislativa SAP

Fie ca este vorba de localizarea aferenta mentenantei SAP, sau solutii customizate, serviciile noastre de localizare sunt la cel mai inalt nivel si ajuta clientii in raportarea legala.

SAP

Încredere dovedită prin premiile primite

Red Point Software Solutions a fost premiata consecutiv in ultimii ani pentru implicarea cu toata responsabilitatea in relatia de parteneriat cu SAP Romania. Focusul pe solutiile SAP Public Cloud si SAP Private Cloud ne fac unul dintre primii promotori ai conceptului Rise with SAP. Avand certificari pe solutiile moderne SAP, atat pentru companie cat si pentru consultatii si programatorii nostri, suntem in linia intai in ceea e priveste solutiile SAP cloud, precum SAP ERP S/4HANA, SAP HCM Success Factors, SAP Ariba, SAP Analytics Cloud.

SAP Digital Transformation Champion of the Year

SAP Cloud Partner of the Year

SAP S/4 HANA Migration Pioneer

SAP Education Excellence Award

SAP Innovation Awards

SMART UNIVERSITY

Smart University, conceptul digitalizarii universitatilor.

SMART UNIVERSITY

Inovație în Gestiunea Proceselor Universitare din România

Smart University Management System (UMS) este solutia de gestiune a proceselor universitare atat de secretariat cat si de scolaritate, utilizata la scara larga de universitatile din Romania.

Peste 60%
cota de piata

Mai mult de 30 universitati din Romania, atat de stat cat si private, se bazează pe Red Point Software Solutions și au ales solutia de gestiune scolaritate Smart University Management System.

Studentii sunt
clientii nostri

In cadrul conceptului Smart University, institutiile de invatamant superior isi gestioneaza si isi trateaza studentii ca pe niste adevarati clienti, oferindu-le servicii si instrumente de actualitate.

Comunitatea
Smart University.

Anual, universitatile beneficiaza de cel putin o intalnire anuala, unde se dezbat topicuri pe teme de interes comun din domeniul proceselor de gestiune a studentilor. Utilizatorii din secretariate, cadre didactice sau din administrativ participa fizic la sesiunea de instruire.

Sesiuni teoretice

In secretariate, dar nu numai, se discuta modalitati pentru eficientizarea proceselor de admitere, cazare, taxe sau emiterea registrului matricol, dar alte procese din cadrul ciclului de viata a studentului.

Sesiuni practice

Participantii beneficiaza de sesiuni de lucru direct in sistemul informatic Smart Unversity Management System. Se trateaza spete deosebite din funtionalitatile oferite de solutia de gestiune a scolaritatii. Schimbul de experienta in cadrul comunitatii aduce o valoare reala acestor sesiuni.

O familie, nu o companie.

Ne autointitulam o companie de tip boutique pentru ca ne pastram valorile si principiile si ne simtim ca o familie. Fie ca suntem la birou, la team-bulding sau on-site la client, ne sustinem si ne promovam reciproc, in acelasi timp urmarind impreuna obiectivele clientilor nostri.

Echipa

Adevarata noastra valoare consta in echipa si in atitudinea afisata de membrii acesteia. Aprecierea reciproca ne face sa ne simtim mai puternici impreuna.

Descoperă

Partenerii

Suntem recunoscatori clientilor pentru colaborarea cu noi. Respectul si alinierea la obiectivele acestora ne apropie de ei. Clientii nostri nu sunt stapanii nostri, dar sunt familia noastra.

Descoperă

Sunteți gata pentru transformarea digitală?

Cand o idee bună apare cu siguranță veți ști și nu rămâne decât să ne contactați și să discutăm despre cum poate fi implementată

Contacteaza-ne