fbpx

De ce Red Point Software Solutions?

DEZVOLTARE CARIERA

Red Point oferă o multitudine de poziţii în domenii precum: consultantă, software development, resurse umane, management, sales&marketing. Valoarea oferită clienților este în strânsă legătură cu oportunităţile de dezvoltare profesională pe care le acordăm angajaților. Red Point asigură fundamentul pentru dezvoltarea unei cariere de succes şi în acelaşi timp sprijină studenţii prin intermediul stagiilor de practică.

DEZVOLTARE CONTINUA

Vrem ca angajații noștri să își folosească potenţialul la maximum şi de aceea compania gândește dezvoltarea continuă ca aspect esențial de susținere a valorilor interne. Înclinația spre inovație din Red Point este valorificată de departamentul de cercetare-dezvoltare iar departamentul de resurse umane are un rol strategic în maximizarea performanţelor companiei prin susţinerea angajaţilor valoroşi.

SISTEMUL DE MENTORSHIP

În cadrul organizației este prezent sistemul de mentorship unde persoanele cu experiență oferă noilor angajaţi suport pentru pregătirea, orientarea în carieră și integrarea efectivă în mediul organizațional. Învățarea în companie este promovată prin training-uri interne (seminarii interactive tehnice sau non-tehnice) și externe în funcție de nevoile de dezvoltare individuale și ale echipei.

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Phone (required)

Subject

Your Message

Vizualizeaza Politicile de Confidentialitate RPSS

Am citit si sunt de acord cu politicile de confidentialitate RPSS