Red Point confirma interesul si investitia in inovatie, sprijinind Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi in initiativele sale stiintifice, prin sponsorizarea evenimentului “International Conference on System Theory, Control and Computing”.

Asa cum am afirmat in strategia noastra, atat in misiunea cat si in valorile pe care le avem, tehnologia inovativa este o prioritate.

De asemenea, parteneriatele cu universitatile sunt, deja, o traditie in evolutia companiei noastre si se confirma zi de zi.

Felicitari organzatorilor si participantilor la conferinta si asteptam ca industria IT sa primeasca beneficii consistente din aceste eforturi de cercetare si inovare.

” Stimate domnule Răzvan Gidei,

In numele Facultatii de Automatica si Calculatoare din Iasi si in numele comitetului de organizare al conferintei ICSTCC 2017 (http://www.icstcc2017.ac.tuiasi.ro/), multumim inca o data pentru sponsorizarea conferintei mentionate de catre compania Red Point. Pe baza parerilor primite de la participanti, manifestarea a fost un real succes, atat din punct de vedere al nivelului stiintific, cat si din punct de vedere al interactiunilor sociale si al stabilirii unor noi contacte.

Conferinta ICSTCC 2017 a reunit 164 de participanti din 27 de tari (90 de participanti din Romania). Programul stiintific a inclus 4 prezentari plenare si 24 de sesiuni in care au fost prezentate 145 de lucrari. Poze de la eveniment pot fi accesate pe pagina: https://www.facebook.com/icstcc. “

Cu cele mai bune ganduri,

Vasile Manta

Decan, Facultatea de Automatica si Calculatoare din Iasi