Solutia software de gestiune studenti integrata, pregatita sa raspunda celor mai exigente cerinte din sistemul universitar din Romania, atat cel public cat si cel privat.

Smart University Management System este solutia matura si sigura, validata de experienta a peste 16 ani de implementari, ce integreaza cele mai bune practici in domeniul managementului universitar, aliniate la procesul Bologna.

Inovatia tehnologica, transpusa in procesele educationale gestionate in cadrul solutiei, acopera cu precizie nevoile universitatilor. Solutia de tip ERP specializata in managementul universitar permite o administrare eficienta a intregului parcurs al unui student, din momentul în care aplica pentru a fi admis la universitate, pâna la finalizarea studiilor.

Solutia Smart UMS ofera în timp real informatii pentu analiza si raportare, respectand legislatia in vigoare si principiile unui management eficient.

30

Universitati utilizeaza solutiile noastre

250

Facultati in UMS

200.000

Studenti isi vizualizeaza situatia scolara

SMART UMS

Peste 16 ani de experienta in domeniul Universitar

Totul a inceput de la dorinta comuna a universitatilor de stat din Romania de a avea un instrument electronic de gestiune a proceselor din secretariate, cu peste 16 ani in urma.

Raportarea activitatilor didactice si administrative

Statisticile si rapoartele dedicate Ministerului Educatiei sau altor institutii de resort sunt la un clic distanta, in modulul dedicat raportarii proceselor de gestiune a universitatii.

Gestiunea Studentilor

Datele studentilor nu mai stau in registre si nici in exceluri ratacite prin universitate.

Universitatea Digitala

Solutii adaptate 100% la cerintele din Universitati

Gestiunea scolaritatii din universitatile romanesti au un specific provocator la care Smart UMS raspunde cu o solutie modulara, adaptata la toate particularitatile.

Algoritmi de admitere avansati

Fie ca aveti o modalitate simpla de generare clasament, sau o formula pe care doar Enstein ar fi putut-o concepe, in trecut, noi suntem aici pentru a o rezolva.

Integrare cu Registrul Matricol Unic (RMU)

Zilele si noptile petrecute pentru generarea fisierului de import in RMU sunt pe duca, deoarece Smart University Management System foloseste, de la implementare, nomenclatoarele RMU si raporteaza pe baza cerintelor ministerului educatiei.

6.000

Cadre didactice inrolate

900

Secretari acceseaza zilnic solutiile noastre

16+

Ani de existenta

Implementarea si Mentenanta

Implementarea solutiei de gestiune a scolaritatii – Smart University Manegement System – se poate face pe module si se implementeaza gradual. Pasii de implementare se stabilesc cu fiecare universitate in parte, iar obiectivele sunt specifice fiecarei universitati.

Solutia de gestiune a studentilor este una pe care si-o permite orice universitate din Romania, oricat de mica si simpla ar fi, sau foarte mare si sofisticata.

Aplicatie instalata la universitate

Baza de date si aplicatia sunt instalate la sediul universitati si sunt proprietatea acesteia.
Nu aveti restrictii in ceea ce priveste datele si informatiile care pot fi sensibile.

Mentenanta si suport

Aveti posibilitatea sa beneficiati de servicii profesionale de asistenta lunara si dezvoltari suplimentare la costuri minime. Acestea se adapteaza la fiecare universitate in parte.

Admiterea Online

Modulul gestioneaza candidatii si procesele de admitere, generaza clasamente si refacerea. Gestioneaza platile online si cele fizice si respecta cerintele GDPR.

Gestiunea studentilor in secretariat

Modulul administreaza toti pasii din cadrul proceselor de gestiune a studentilor in cadrul secretariatelor si pune la dispozitia secretarilor rapoartele solicitate de managementul universitatii sau de institutii ale statului.

Portalul web pentru cadre didactice

Profesorii isi pot gestiona toata activitatea din orice loc si sunt mereu la curent cu situatia studentilor. Notarea, dar si gstionarea prezentei se fac mai usor in catalogul online.

Portal web pentru studenti

Studentii au la dispozitie o sectiune dedicate lor, unde pot sa vizualizeze situatia academica, financiara, pot comunica in interiorul universitatii. De asemenea, procesele de tip student self-service le permit sa faca plati ale taxelor si penalitatilor, sau sa isi elibereze adeverinte si alte documente-tip.

Solicită Demo Smart UMS

    Sunteți gata pentru transformarea digitală?

    Cand o idee bună apare cu siguranță veți ști și nu rămâne decât să ne contactați și să discutăm despre cum poate fi implementată

    Contacteaza-ne