ARENSIA Exploratory Medicine, o companie de cercetare clinică, cu prezență și în România, alege SAP SuccessFactors pentru a înlocui procesele tradiționale de tip “pix și hârtie”, pentru a obține informații despre parcursurile de învățare și progresul angajaților în cadrul organizației, precum și pentru a stabili și menține un sistem de învățare coerent care să contribuie la bunăstarea acestora. Implementarea proiectului a fost realizată la nivel local pentru toate locațiile ARENSIA Exploratory Medicine de către compania Red Point Software Solutions, partener SAP în România.

Transformarea digitală este văzută din ce în ce mai puțin ca un simplu trend și din ce mai mult ca o reală necesitate pentru sustenabilitate, flexibilitate, agilitate și succes. În plus, organizațiile, atât multinaționale, cât și locale, care își desfășoară activitatea în România se confruntă cu o dificultate crescută atunci când vine vorba de găsirea și păstrarea talentelor potrivite pe o piață competitivă.

Eliminarea deficitului de talente înseamnă optimizarea modului în care organizațiile recrutează și angajează în contextul dinamic actual și a modului în care oferă programe de învățare și dezvoltare pentru a-i ajuta pe angajați să evolueze. Pentru a face față provocărilor de la locul de muncă din ziua de azi, organizațiile își regândesc abordările tradiționale de formare și dezvoltare. Mai degrabă decât să privească training-ul ca pe un exercițiu finit, de bifat, soluțiile software ale sistemelor de gestionare a învățării (Learning Management System – LMS) ajută companiile să ofere experiențele de învățare personalizate și continue de care au nevoie angajații lor.

Noi am caracterizat acest proiect ca fiind un proiect invizibil – pentru că și-a atins obiectivul înainte de termen, fără să simțim cu adevărat efortul depus pentru realizarea acestuia. Soluția SAP Success Factors Learning Management a răspuns perfect nevoilor noastre, iar echipa experimentată a Red Point Software Solutions a făcut ca implementarea să aibă loc mai repede decât era planificat,” a menționat Florina Constantinescu, Corporate QA Manager ARENSIA Exploratory Medicine.

Prin demararea unui nou proiect de transformare digitală susținut de SAP România, ARENSIA consolidează clubul organizațiilor care caută să devină inteligente, cu scopul de a obține o plusvaloare măsurabilă și cu impact puternic și de a stimula inovarea.

Compania de cercetare clinică a ales SAP SuccessFactors Learning Management System pentru a elimina procesele bazate pe hârtie, pentru a obține o perspectivă asupra diverselor activități de învățare și a progresului angajaților, precum și pentru a construi și menține un sistem de învățare coerent, în care fiecare angajat este apreciat.

De succesul punerii în funcțiune a noului sistem în cele 14 clinici de cercetare s-a ocupat compania românească Red Point Software Solutions, partener SAP cu peste 15 ani de experiență în implementarea soluțiilor gigantului german de software.

Având în vedere impactul deosebit pe care ARENSIA îl are în lumea medicală, acest proiect de implementare a venit cu un nivel ridicat de responsabilitate pentru noi, unul pe care am fost bucuroși să ni-l asumăm. A fost, de asemenea, un proiect al cărui succes a adus cu sine o satisfacție profesională considerabilă pentru colegii mei – consultanții SAP. Privim colaborarea cu echipa de la ARENSIA ca pe o oportunitate pentru noi și așteptăm cu entuziasm să dezvoltăm acest proiect cu alte componente ale soluției SAP SuccessFactors în viitor,” a declarat Răzvan Gîdei, Director General Red Point Software Solutions.

Oamenii se află cu adevărat în centrul a tot ceea ce facem și mă bucur că ARENSIA a ales soluția noastră ca sprijin în demersul său de a îmbunătăți experiența generală a angajaților. De asemenea, vreau să mulțumesc Red Point Software Solutions pentru implicarea ca partener de încredere în ecosistemul nostru, lucrând cot la cot cu noi pentru a oferi organizațiilor din România și nu numai o tranziție cât mai ușoară către digitalizare”, a adăugat Diana David, Managing Director SAP România.

Despre SAP

Strategia SAP este de a sprijini fiecare afacere să funcționeze ca o întreprindere inteligentă și sustenabilă. În calitate de lider de piață în domeniul aplicațiilor software pentru întreprinderi, ajutăm companiile de toate dimensiunile și din toate sectoarele să funcționeze la capacitate optimă: Clienții SAP generează 87% din totalul comerțului global. Tehnologiile noastre de învățare automată, Internet of Things (IoT) și de analiză avansată ajută la transformarea afacerilor clienților în întreprinderi inteligente. SAP oferă oamenilor și organizațiilor o perspectivă profundă asupra afacerilor și încurajează colaborarea care îi ajută să rămână în fața concurenței. Simplificăm tehnologia pentru companii, astfel încât acestea să poată consuma software-ul nostru așa cum doresc – fără întreruperi. Suita noastră end-to-end de aplicații și servicii permite clienților din mediul de afaceri și public din 25 de sectoare de activitate la nivel global să funcționeze în mod profitabil, să se adapteze continuu și să facă diferența. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.com.

Despre ARENSIA

ARENSIA Exploratory Medicine este o organizație privată de cercetare, specializată în studii clinice exploratorii, de fază I și II. Sediul central este în Germania, la Düsseldorf.

ARENSIA Exploratory Medicine colaborează cu spitale universitare și private de renume în centre moderne dedicate cercetării clinice, pe care le-a dotat corespunzător și confortabil pentru pacienţi.

Cele mai mari companii farmaceutice din lume lucrează cu echipele de cercetători clinici ARENSIA Exploratory Medicine, care reprezintă o verigă importantă în lanțul de cercetare care conduce un medicament pe lungul drum de la idee la farmacie.

ARENSIA Exploratory Medicine urmează un Sistem de Management al Calității care este valabil pentru toate clinicile. Clinicile ARENSIA Exploratory Medicine sunt dotate cu echipamente moderne: EKG, monitor semne vitale, centrifugi, defibrilatoare, frigidere, congelatoare (-20/-80°C), farmacie.

Echipa de conducere a firmei ARENSIA constă din specialiști în cercetarea clinică cu experiență îndelungată (10-25 de ani) în industria farmaceutică, cercetarea clinică, domeniul academic-medical și managementul afacerilor multinaționale.

Despre Red Point Software Solutions

Red Point Software Solutions este partener SAP Platinum în România și activează atât pe piața privată, cât și în sectorul public.

Cu peste 50 de angajați și birouri în Iași și București, compania confirmă preocuparea sa în implementarea soluțiilor digitalizate precum SAP SuccessFactors, pentru gestiunea proceselor de educație.

Una dintre cele mai importante industrii pentru compania românească este cea de educație universitară (Higher Education), unde a implementat soluții de tip University Management System în peste 30 de universități din România, și care gestionează întregul ciclu de viață al peste 200.000 de studenți din învățământul de stat și privat.

Proiectul de SAP E-Learning de la ARENSIA este continuarea strategiei companiei de a se concentra pe industria de educație și particular pe soluțiile de E-Learning.

Red Point Software Solutions confirmă focusul pe soluțiile în cloud dezvoltate de compania germană SAP și își propune o creștere a cifrei de afaceri cu 30% în educație în următorii ani.

Sursa: Link