Unifică toate funcțiile de bază într-o suită business end-to-end.

ERP, CRM si Business Intelligence intr-o singura solutie integrata, beneficiind de bunele practici SAP pentru industrii si dispunând de puterea de execuție a bazei de date In-Memory,  SAP HANA.

Solicită un demo
SAP BUSINESS BYDESIGN

Soluție aliniată legislativ, fiscal pentru România

Asigură generarea usoara a fisierelor xml necesara raportarii periodice

Declaratia VIES D390
Decontul de TVA D300
Declaratia recapitulativa D394
Declaratia privind impozitul pe profit/veniturile microintreprinderilor D100/D101
Declaratia SAF-T

Extindeți afacerea cu Flexible SaaS

Eficientizati procesele, implementati cele mai bune practici si obtineti informatii utile din aplicatia de analiza aprofundata – totul intr-un singur loc. Conceput special pentru companiile mijlocii care doresc un management organizational la scara larga, SAP Business ByDesign este o platforma dinamica si flexibila care stimuleaza scalabilitatea, reducand in acelasi timp costurile si complexitatea.

SAP Business ByDesign este complet personalizabil cu peste 255 de integrari preconfigurate si 43 de versiuni localizate adaptate nevoilor specifice ale afacerii, inclusiv suport pentru numeroase valute.

Suite in a Box

Suita securizată, cloud, SAP Business ByDesign integrează fiecare aspect al gestionării afacerii dvs. folosind cele mai bune practici dovedite.

Construit pentru creștere

SAP Business ByDesign este conceput pentru scalabilitate fiind o soluție software extrem de configurabilă, ideală pentru afaceri medii în creștere.

SAP BUSINESS BYDESIGN

Ce este SAP Business ByDesign?

Gestionează-ți compania care se dezvoltă rapid cu o singură soluție ERP în cloud, ce îți permite să crești și să fii competitiv fără multă complexitate și costuri pe măsură.

Soluție ERP inteligentă în cloud: procese end-to-end simplificate

Valoare imediată

Facilitează agilitatea pentru adaptarea rapidă a companiei la noi oportunități

Impact asupra companiei

include funcții de analiză în timp real pentru creșterea profitului și eficienței

SAP BUSINESS BY DESIGN

Accesează întreprinderea inteligentă pentru companiile mici și mijlocii

A fi capabil să reacționeze rapid și să se adapteze cu agilitate la noile condiții de piață sunt cerințe cheie pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM) din economia actuală. Aceste abilități ajută companiile să obțină un avantaj competitiv față de concurenții lor.

Misiunea SAP si Red Point este de a conduce clienții noștri într-o nouă eră – era inteligentă – în care forța de muncă se poate concentra pe sarcini de valoare mai mare.

Implementeaza rapid, in doar 4 luni, suita integrata ERP, CRM si BI pentru companiile mici si mijlocii beneficiind de experienta consultantilor nostri care au participat la zeci de implementari SAP in companii de diverse dimensiuni in industrii precum Distributie, Constructii, Retail, Productie (alimentara, fashion, automotive etc), Agricultura si multe altele!

Întreabă despre produs

Dacă doriți informații suplimentare despre SAP BusinessByDesign vă rugăm să ne scrieți folosind următorul formular


    Sunteți gata pentru transformarea digitală?

    Cand o idee bună apare cu siguranță veți ști și nu rămâne decât să ne contactați și să discutăm despre cum poate fi implementată

    Contacteaza-ne