IBM TURBONOMIC

Cum ar fi ca aplicațiile tale să satisfacă toate cerințele fara să fie nevoie de intervenția umană

Din ce în ce mai mult, aplicații complexe vă ajută să vă conduceți afacerea și echipele din cadrul companiei. Cand performanța aplicațiilor scade acestea reacționează lent și creeaza blocaje în procesele companiei iar pentru a evita întreruperea, este posibil să supraprovizionați alocările de resurse, făcând estimări costisitoare, care adesea nu dau întotdeauna rezultate.

Cu IBM® Turbonomic® Application Resource Management (ARM), puteți automatiza acțiunile critice care oferă în mod proactiv cea mai eficientă utilizare a resurselor de calcul, stocare și rețea pentru aplicațiile dvs. la fiecare nivel al stivei. Continuu, în timp real și fără intervenție umană.

Let's turn seeing into doing


Vizualizare Full-stack

IBM Turbonomic folosește o abordare de sus în jos, bazată pe aplicații, pentru a vă „uni” resursele, cum ar fi memoria, procesorul și stocarea, împreună.

Integrări

Turbonomic se integrează usor cu ecosistemul de soluții și tehnologii din mediul dumneavoastră oferind astfel un control deplin asupra aplicațiilor și facilitează buna funcționare a acestora intr-o armonie deplina.

Automatizare Inteligentă

Când permiteți platformei să acționeze în mod inteligent și automatizat aplicând recomandările privind resursele soluțiilor, câștigați viteză, elasticitate și costuri reduse.

IBM INSTANA

Ce este IBM Instana Observability?

Îmbunătățiți funcționalitatea și observabilitatea monitorizării  performanței aplicațiilor enterprise cu IBM Instana. Gestionați performanțele aplicațiilor și accelerați conductele CI/CD indiferent de locul în care se află acestea – cloud public, cloud privat, cloud hibrid, on-premise etc

Monitorizare AMP

Monitorizați orice aplicație, serviciu sau cerințe cu Instana.

Analiza cauzelor

Identificare imediată a cauzelor principale cu impact asupra sistemelor

Tagline

Amplifică monitorizarea performanței aplicațiilor

Capabilități de automatizare bazate pe inteligență artificială și instrumente APM de top

Date precise în timp real

Urmărire completă și implementare imediată a software-ului și feedback CI/CD.

Analiză de date puternică

Generați noi obiective cu flexibilitate sporită pe toate cerintele provenite din aplicații

Gestionați cu ușurință performanța aplicațiilor dumneavoastră

Automatizați observabilitatea

Obțineți monitorizare completă a infrastructurii și observabilitate în medii dinamice cu instrumente moderne de monitorizare a aplicațiilor.

Obțineți date relevante

Vedeți vizualizări și obțineți o imagine în timp real a impactului componentelor.

Utilizați inteligența artificială

Înțelegeți toți factorii pentru a elimina blocajele, pentru a rezolva problemele mai rapid și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului final.

Utilizare facilă

Oferiți tuturor echipelor beneficiile observabilității și APM cu software-ul de monitorizare.

Sunteți gata pentru transformarea digitală?

Cand o idee bună apare cu siguranță veți ști și nu rămâne decât să ne contactați și să discutăm despre cum poate fi implementată

Contacteaza-ne