SAP la nivel global

425.000

De clienti SAP in peste 180 de tari

186Mil

De abonati cloud SAP

96.000+

Angajati SAP din peste 140 de tari

100+

Centre de cercetare-dezvoltare SAP

SAP este liderul de piață în software de aplicații pentru întreprinderi, ajutând companiile de toate dimensiunile și în toate sectoarele de afeceri să funcționeze la cel mai înalt nivel.

Aproximativ 77% din veniturile tranzacțiilor din intreaga lume ating un sistem SAP. Machine learning, Internet of Things (IoT) și tehnologiile avansate de analiză ajută la transformarea afacerilor clienților în întreprinderi inteligente.

Solutiile SAP și serviciile de tip end-to-end permite clienților noștri să lucreze în mod profitabil, să se adapteze continuu și să facă diferența. Cu o rețea globală de clienți, parteneri, angajați și lideri vizionari, SAP ajută lumea să funcționeze mai bine și îmbunătățește viața oamenilor.

Red Point este partener certificat de tip VAR (Value Added Reseller) și autorizat să revandă și să implementeze următoarele soluții

SAP Business byDesign

Solicită DemoDescoperă Soluția

SAP S/4 HANA Public Cloud

Solicită DemoDescoperă Soluția

SAP HCM Core & Payroll

Solicită Demo

SAP Success Factors

Solicită Demo

SAP Customer Experience

Solicită Demo

SAP Ariba

Solicită Demo

SAP Hana Enterprise

Solicită Demo

Alte Soluții SAP

Contactează-ne

Compania în care liderii au încredere că îi va ajuta să crească și să prospere

Soluții cloud pentru fiecare companie

Dovedite și cele mai bune din clasa lor: integrate, cu reducerea silozurilor, creșterea productivității și potențial nelimitat.

Sunteți gata pentru transformarea digitală?

Cand o idee bună apare cu siguranță veți ști și nu rămâne decât să ne contactați și să discutăm despre cum poate fi implementată

Contacteaza-ne