Red Point este, pentru a doua oara in acest an, partener al evenimentului Jump to Smart, alaturi de SAP, Telekom, Primaria Constanta, Ambasada Olandei si alte nume cunoscute.

Ca si la editia precedenta, marcata de participarea unor personalitati precum Primarul Capitalei, Doamna Gabriela Firea, membri ai guvernului, primari de municipii, reprezentati ai Administratiei Prezidentiale, ambasadori, reprezentanti ai Comisiei Europene, lideri de organizatii nationale si internationale cu preocupari in domeniul administratiei, finantelor, energiei si transportului inteligent, compania noastra s-a alaturat organizatorilor de la Asociatia Brainstorming in sustinerea conferintei Jump to Smart.

Evenimentul are loc la Constanta, orasul pentru care Primaria a pregatit un plan de parcurs “catre Smart City”, cu investitii semnificative, menit a transforma fundamental urbea. Natura evenimentului, oportunitatile de afaceri (tinand cont de ambitiile Primariei si planurile deja conturate), si nivelul de participare fac din Jump to Smart 2.0 un eveniment cu adevarat important.

Conferinta este sustinuta de Ambasada Olandei, Primaria Constanta, FNGCIMM, precum si de partenerul nostru ANSSI.

Intregul eveniment va beneficia de coverage media din partea Agerpres si Radio Romania Actualitati, si va fi transmis live pe Internet.

Dintre participantii la eveniment, amintim aici pe Domnul Decebal Fagadau – Primarul Constantei, Domnul Viceprim-Ministru Marcel Ciolacu, E.S. Stella Ronner-Grubacic – Ambasadorul Tarilor de Jos, Domnul Alexandru Petrescu, Presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, precum si specialisti in domeniu din Olanda si Spania.