Try & Buy

ERP în Cloud SAP

🠗


SAP S/4HANA PUBLIC CLOUD

Testează SAP S/4HANA CLOUD

În cadrul unei oferte speciale intitulate „Grow with SAP”, producătorul german, lider pe piața soluțiilor IT de tip ERP, își confirmă interesul pentru piața din România și asigură alinierea la specificul țării noastre pentru soluția SAP S/4HANA Cloud. Aceasta ajută companiile de dimensiuni medii să integreze în cadrul afacerilor o soluție ERP bazată pe cloud, ce oferă viteză, predictibilitate și inovație continuă.

SAP S/4HANA Cloud vine cu cele mai bune practici și sarcini specifice fiecărei industrii preconfigurate, astfel încât companiile le pot integra imediat în cadrul propriilor linii de business obținând o imagine clară și în timp real asupra proceselor de business.

Poți acum să testezi soluția SAP S/4HANA în mod ghidat virtual. Vei constata că este vorba despre o soluție completă de ERP și BI care este complet integrată nativ cu cele mai avansate tehnologii de tip Machine Learning, Artificial Intelligence, IoT, Robotic Process Automation, servicii disponibile în platforma tehnologică Business Technology Platform.

Înscrie-te acum și vei primi link-ul de acces pentru realizarea unui cont de test. Te vom contacta și te vom putea ghida în demersul tău de evaluare a soluției SAP S/4HANA Cloud.

SAP S/4HANA PUBLIC CLOUD

Accesați SAP S/4HANA Cloud Gratuit timp de 14 zile

Înscrieti-vă acum și descoperiți tot ce aveți nevoie pentru a începe:

  1. Explorați elementele de bază în videoclipul nostru de bun venit
  2. Identificați-vă cazurile de utilizare potrivite, în tururile ghidate
  3. Experimentați cu date de test

30zile sau mai puțin

Pentru instalarea și provizionarea inițială

50%

Reducerea costurilor de implementare:

60%

Returul mai rapid al valorii investiției

Practici dovedite

Vine cu procese de afaceri care încorporează cele mai bune practici standard din industrie.

Timp rapid pentru a obține valoare

Începi rapid folosind un proces de implementare ghidat, configurare tehnică rapidă și interfață intuitivă bazată pe roluri pentru toți utilizatorii.

Actualizări automate și continue

Actualizările sunt gestionate complet de SAP, astfel încât nu ai nevoie de resurse IT extinse și nu vei întâmpina probleme în derularea tranzacțiilor.

Inovație continuă

Adaugă cele mai noi tehnologii, cum ar fi inteligența artificială (AI) integrată, învățarea automată (ML), automatizarea proceselor robotice (RPA) și analizele, astfel încât afacerea ta să funcționeze mai bine.

Securitate, conformitate și scalabilitate

Gestionăm operațiunile tehnice, inclusiv backup și recuperare în caz de dezastru, mentenanța sistemului, protecția datelor și uptime-ul de nivel înalt, pentru a-ți oferi liniște sufletească.

Deschis și scalabil

Oferă API-uri gata de utilizare cu instrumente și documentație de suport, astfel încât să poți integra ușor cu partenerii sau să dezvolți în continuare.

Adoptați rapid și cu încredere Cloud ERP

Soluție ERP Cloud Ready-to-Run

Crește fără limite și construiește-ți propria revoluție cu un sistem ERP în cloud gata de utilizare. Cu SAP S/4HANA Cloud, accelerează-ți afacerea cu cele mai recente practici și inovații din industrie.

Serviciile de adoptare și accelerare

Grăbește implementarea sistemului tău ERP în cloud cu ajutorul uneltelor și metodologiei dovedite. Prin definirea clară a obiectivelor și a perioadei de timp, poți minimiza surprizele prin intermediul unui serviciu de implementare cu rezultate dovedite.

Comunitate și învățare

Implică-te și învață într-o comunitate colaborativă și deschisă formată din experți SAP, parteneri și clienți. Poți dezvolta abilități și îmbunătăți adoptarea soluției în cadrul echipei tale prin învățare flexibilă și formare adaptată obiectivelor tale.

Pentru a vă înscrie vă rugăm să completați următorul formular

Pentru a vă înscrie vă rugăm să completați următorul formular

Pentru a vă înscrie vă rugăm să completați următorul formular

Pentru a vă înscrie vă rugăm să completați următorul formular

  • Pasul 1
  • Pasul 2
  • Pasul 3
  • Înscris

Informatii Personale

Informatii de contact

Informatii despre compania dumneavoastră

Informatii despre compania dumneavoastră