fbpx

The intelligent enterprise

Transformarea digitala (Digital Transformation) catre intreprinderea inteligenta (Intelligent Enterprise) este o cerinta deja in sectorul privat. Red Point, prin solutiile de business SAP si solutiile dezvoltate intern pentru fiecare specific din industrie, netezeste calea clentilor sai spre performanta si automatizare.

Factorii de progres economic sunt și factori de presiune asupra companiilor, impunându-le creșterea competitivității și optimizarea proceselor de afaceri. O gestionare eficientă a afacerilor presupune flexibilitate și fiabilitate în administrarea datelor și viteză de reacție din partea companiilor.

Cu ajutorul soluțiilor și produselor destinate mediului economic,  Red Point ajută companiile să crească productivitatea, eficienţa și flexibilitatea afacerii:

ERP
divider

Solutii ERP

SAP S/4HANA – Solutia de ultima generatie pentru gestiune economică si procese optimizate.

 

SAP ERP – Gestiune economică şi analiză managerială

 

SAP S/4HANA CLOUD – Solutia de ultima generatie pentru gestiune economică si procese optimizate

s4hana
c4hana
divider

Solutii CRM

SAP C/4HANA – Solutia inovativa de managementul relatiei cu clientii. Inglobeaza Artificial Intelligence, Blockchain si Augmented Reality.

SAP CRM – Solutia Managementul serviciilor şi al departamentelor de marketing şi vânzări

crm
hr
divider

Solutii HR

SAP SUCCESS FACTORS – Solutia moderna care vine in sprijinul departamentului HR pentru gestiunea holistica a proceselor de resurse umane.

 

SAP HCM – Managementul proceselor de baza, gestiunea angajatilor si calculul salariilor, localizat pentru Romania.

succes factors
s4hana alb
divider

Solutii pentru companii medii ( SMB )

SAP S/4HANA – Solutia de ultima generatie pentru gestiune economică si procese optimizate. Se bazeaza pe cele mai bune practici de afaceri pentru companii si este preconfigurata.

small comp
analysis sap
divider

Analytics

SAP ANALYTICS CLOUD – Inglobeaza cele mai cunoscute dashboarduri si analize pe industrii.

 

SAP BUSINESS OBJECTS – Solutia de Business Intelligence completa, pentru analize complexe. Sustine optimizarea parametrilor de business, raportarea avansată, tablourile de bord pentru companie.

 

SAP PREDICTIVE ANALYTICS – mii de modele pentru anticiparea comportamentului companiei si a rezultatelor. Ajuta la decizii profitabile in economia digitala

bi