fbpx

Având peste 296.000 de clienţi în 190 de ţări, SAP este liderul mondial în soluţii software integrate pentru managementul organizaţiilor. SAP oferă produse pentru toate domeniile şi pentru toate aspectele activităţii dumneavoastră. De asemenea, sunt furnizate cele mai bune soluţii pentru procese specifice de afaceri, soluţii de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) care eficientizează întreaga organizaţie şi soluţii accelerate de implementare care furnizează un retur rapid pe investiţie.

Ca partener SAP, compania Red Point investeşte în soluţiile bazate pe SAP Mobility şi SAP HANA. Am participat ca furnizor de servicii la prima implementare din România de SAP BI şi SAP Hana şi am realizat, de asemenea, la traducerea soluţiei SAP Best Practices pentru România.

sap_logo

Red Point, partener valoros SAP

Red Point este singurul partener SAP din România cu o soluție certificată SAP AG – Academis, soluția completă pentru un management universitar  eficient;

Am implementat cu succes soluții SAP complexe și adaptate cu succes clienților noștri din domenii deverse de activitate

Peste 2 miliarde de euro sunt admisistraţi anual prin sistemele informatice implementate la clienti privaţi.

Red Point oferă consultanță de business de o calitate ireproșabilă, dispunând de specialiști de valoare. Vă invităm să vă asigurați de calitatea serviciilor noastre consultând tehnologiile și competențele specialiștilor Red Point.

Soluții SAP complexe implementate de Red Point

Compania Red Point vă pune la dispoziție o varietate de soluții software SAP, perfect adaptate necesităților dumneavoastră, fie că activaţi sectorul privat, administraţie publică sau educaţie:

SAP All-in-One – Gestiune economică si procese optimizate, SAP Best Practices (ERP, CRM, BI) – Cele mai bune practici de afaceri pentru companii;, SAP ERP – Gestiune economică şi analiză managerială;, SAP CRM – Managementul serviciilor şi al departamentelor de marketing şi vânzări;, SAP Business Intelligence – Instrumente de raportare, modele “best practices”;, SAP Business Objects – Optimizarea parametrilor de business, raportare avansată, tablouri de bord pe companie, SAP NetWeaver – Platforma tehnologică SAP (Portal, integrare cu aplicații non-SAP).

SAP All in One

Gestiune economică si procese optimizate adaptate companiilor medii

More

SAP Business Intelligence

Instrumente de raportare detaliata, modele “best practices”

More

SAP ERP

Gestiune economică şi analiză managerială adaptată pe domenii de afaceri

More

SAP Business Objects

Optimizarea parametrilor de business, raportare avansată, tablouri de bord

More

SAP CRM

Managementul serviciilor şi al departamentelor de marketing şi vânzări

More

SAP NetWeaver

Platforma tehnologică SAP (Portal, integrare cu aplicații non-SAP)

More