PUBLIC

Managementul proceselor organizaționale este o provocare din ce în ce mai mare pentru instituțiile publice din România.  Aderarea la Uniunea Europeană, reformele, dezvoltarea şi noile provocări care apar în toate domeniile constituie un mediu din ce în ce mai dinamic. Exista presiuni crescute pentru instituțiile din sectorul public în vederea sporirii gradului de transparența și eliminării proceselor ineficiente, ceea ce duce la necesitatea optimizarii fluxurilor și automatizarea proceselor.

Red Point s-a folosit de bogata să experiență în furnizarea de soluții de management aliniate la standarde europene, punând la dispoziția instituțiilor publice soluții IT de ultimă generaţie, care rezolvă problemele cu care acestea se confruntă în prezent. Prin soluțiile propuse  Red Point oferă o abordare tehnologică inovatoare, care creşte eficienţa, sporeşte trasparentă proceselor și îmbunătățeşte calitatea serviciilor.

Suntem un partener de încredere care încorporează în ofertă sa servicii și soluții complexe și se bucură de o echipă solidă de specialiști preocupați de calitate și performanță.

În proiectarea soluților software, specialiștii  Red Point folosesc tehnologii și metode de proiectare moderne și proceduri sigure de dezvoltare, testare și documentare.

Soluțiile și produsele specializate pentru sectorul public care aduc îmbunătățiri semnificative și reducerea costurilor  din  administrația publică locală pentru livrarea de servicii către cetățeni și afacerile locale:

  • Soluții SAP (SAP CRM, SAP Enterprise Portal, SAP BI, SAP HR, SAP FI) – Platforma pentru gestionarea proceselor economico-financiare, administrative sau de analiza manageriala;
  • Solutii Microsoft (Microsoft Dynamics, Microsoft Dynamics CRM, MS Sharepoint) – Aplicaţii pentru gestionarea proceselor administrative;
  • Cendo – Soluție software complexă, menită să răspundă provocărilor cu care se confruntă instituțiile publice;
  • QlikView – Soluție software de management specializat în analiză de date;
  • Infrastructura Feroviara – Routes, sistemul software special dezvoltat pentru CNCFR vizează planificarea mersului trenurilor;
  • Argo – Instrumentul optim pentru instruirea on-line a funcţinarilor publici;