fbpx

Microsoft este un partener alături de care Red Point a construit soluții capabile să răspundă necesităților de securitate, scalabilitate și performanță ale organizaţiilor.

Utilizarea in calitate de partener a platformei Microsoft la nivel de sistem de operare si baze de date in cadrul unor proiecte precum Vel Pitar, Primaria Municipiului Iasi, Societatea Romana de Radiodifuziune, Loteria Nationala dar şi extinderea capabilitatilor solutiei Academis printr-o integrare strategica cu Microsoft Live@Edu (acum Microsoft Office 365), au permis Red Point sa isi consolideze pozitia de lider in furnizarea de servicii IT pe piata publica si privata din Romania.

Alte solutii specifice precum Microsoft Dynamics sau Microsoft SharePoint pot fi implementate pentru sectorul privat, sectorul public sau  educatie.

microsoft_logo

Microsoft Sharepoint

Este o platfomă de colaborare ce oferă posibilitatea de a configura site-uri pentru a partaja informații cu alte persoane sau departamente, de a gestiona documente și a publica rapoarte care să ajute pe oricine să ia decizii mai bune. Printre produsele și tehnologiile SharePoint se numără: SharePoint Foundation, SharePoint Server, SharePoint Online, SharePoint Designer, SharePoint Workspace.

Microsoft Dynamics NAV

Oferă funcționalitate comprehensivă de administrare a afacerilor mici şi mijlocii, care ajută să îmbunătățiți operațiunile financiare, procesul de producție, procesele interne și multe altele. Microsoft Dynamics NAV interconectează organizația, oferind vizibilitate crescută și control sporit asupra ei. Soluția ERP a fost astfel încât Red Point ca si partener Microsoft poate personaliza soluţia pentru un înalt grad de specificacitate, adaptându-o astfel pentru un anumit tip de industrie sau companie

Microsoft Dynamics AX

Este soluția ERP pentru companii mari şi oferă o bază specifică fiecărei industrii, pentru 5 industrii diferite, împreună cu funcționalitate comprehensivă de bază ERP pentru administrarea financiară, a resurselor umane și pentru administrarea operațiunilor. Capacitează angajații să anticipeze și să se adapteze pe o piață fluctuantă, astfel încât afacerea să prospere.

Microsoft Dynamics CRM

Este soluţia de gestionare a relaţiilor cu clienţii optimizâmd operaţiunile de vânzări, campaniile de marketing şi serviciile pentru clienti. Organizaţiile pot gestiona toate relaţiile care le pot conduce la succes – cele cu angajaţii, partenerii, furnizorii, distribuitorii, comercianţii şi numeroşi alţi parteneri de afaceri direct interesaţi. Microsoft Dynamics CRM se poate extinde cu uşurinţă pentru gestionarea tuturor acestor scenarii. „CRM extins” sau xRM.